Hoe werken wij

Allergenen

Heeft u een allergie? Laat het ons weten. Dan gaan wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie en/of voedselintollerantie. Echter kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit uit te sluiten.
Glutenvrij, notenvrij en sesamzaadvrij is bij ons niet mogelijk.

 

Bezorging

Spijs&zo; levert in het hiernaast getoonde aflevergebied. Wij proberen op het afgesproken tijdstip te leveren, maar uw bestelling kan een half uur voor of na het afgesproken tijdstip geleverd worden bij stagnatie of als dit logistiek wenselijk is. De broodjes worden besmeerd met naturel spread en worden belegd met gemengde sla. Wenst u dit liever niet dan kunt u dit melden in het tekstvak opmerkingen.

Bij een bestelling van meer dan 50 broodjes graag 2 dagen van te voren bestellen. Voor vergaderingen hebben we speciale pakketten samengesteld. Heeft u speciale wensen laat het ons weten en wij gaan graag met u in overleg wat we voor u kunnen betekenen.

Voor bedrijven hebben wij speciale tarieven en kunt u ook op rekening betalen als we een debiteurnummer voor u hebben aangemaakt. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij ons kunt u betalen met een mobiel pinautomaat of contant (gepast) geld.

 

Aansprakelijkheid & klachten

Spijs&zo; is bevoegd om fouten waarvoor hij aansprakelijk is te herstellen of de uit betreffende fout voortvloeiende schade te beperken of op te heffen. De koper is niet gerechtigd de zaken waarover geen gemotiveerde argumentatie bestaat terug te zenden. Geschiedt dit zonder geldige reden toch, dan zijn alle kosten ten laste van koper. In geval van aansprakelijkheid van Spijs&zo; betreft dit nimmer een vergoedingsbedrag hoger dan het maximum van het factuurbedrag van de betreffende werkzaamheden of geleverde dienst(en). Elke vordering tot schadevergoeding van opdrachtgever vervalt, indien de vordering niet binnen 24 uur na aankoop schriftelijk aan Spijs&zo; is kenbaar gemaakt. Foto’s van producten kunnen lichtelijk afwijken van het werkelijke product.